Ποιά είμαι

Με λένε Μαριάννα Κοντοέ. Γεννήθηκα στο Ίλιον Αττικής. Ζώντας αρκετά χρόνια στην Ολλανδία και λόγω της ιδιαιτερότητας του επαγγέλματος του Γερμανού άνδρα μου, ήρθα σε επαφή με πολλές διαφορετικές κουλτούρες και μορφές τέχνης.


Παρακολούθησα διάφορα καλλιτεχνικά σεμινάρια στην Ευρώπη και πειραματίστηκα με αρκετά και διαφορετικού είδους υλικά. Τα mixed media όμως έγιναν η αδυναμία μου και ο δικός μου τρόπος έκφρασης. Αυτό με οδήγησε να εκπληρώσω μια πολύχρονη επιθυμία μου, παρακολουθώντας στην Ολλανδία και το Βέλγιο, σεμινάρια που αφορούσαν σκληρυντικά υφασμάτων. Είχα την τύχη και την ευτυχία να έχω δασκάλες τις καλύτερες στο είδος τους και δημιουργούς των προϊόντων αυτών, που τόσο μου είχαν κινήσει το ενδιαφέρον να γνωρίσω τη χρήση και τις δυνατότητές τους. Δασκάλες αξιόλογες, ταλαντούχες, σεμνές.


Απέκτησα Master Degree στη χρήση και την εφαρμογή των υλικών αυτών, από τις ίδιες και για το υλικό που κάθε μια εκπροσωπεί.


Συνδυάζοντας πλέον τις τεχνικές γνώσεις που απέκτησα όλα αυτά τα χρόνια και τις εμπειρίες από προσωπικούς πειραματισμούς και ενασχόληση με υλικά και τεχνικές, βρίσκομαι σήμερα εδώ με απώτερο σκοπό να σας μεταδώσω το “μικρόβιο” που έχω μέσα μου. Αυτό που λέγεται δημιουργία, δημιουργική έκφραση, τέχνη. Στο προσωπικό μου studio παραδίδω σεμινάρια για τη χρήση και τις εφαρμογές του υλικού Powertex και των προϊόντων του.


Δεν περιορίζομαι όμως στα “κλειστά” πλαίσια αυτού του χώρου. Ανά καιρούς, έχω ταξιδέψει σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, με σκοπό να μεταδώσω τις γνώσεις μου σε ανθρώπους με μεράκι και ανάγκη να εκφράσουν τον εσωτερικό τους κόσμο. Με μεγάλη μου χαρά, βλέπω “μαθητές” μου, να κινούνται πλέον και επαγγελματικά στον χώρο της δημιουργικής έκφρασης. Τι πιο όμορφο από το να κάνεις το χόμπι σου επάγγελμα.. Πιστέψτε με, η ικανοποίηση και η πληρότητα που παίρνω μέσα από αυτή τη διαδικασία, είναι ανεκτίμητη.


Απ' την άλλη, ως καλλιτέχνης, έχω λάβει μέρος σε αρκετές ομαδικές αλλά και προσωπικές εκθέσεις, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα τα έργα μου και ενημερώνοντας σας για το υλικό που χρησιμοποιώ στην δουλειά μου. Το Powertex.


Μέσα από τις “σελίδες” του blog, θα σας παρουσιάσω την δημιουργό Μαριάννα με έργα που έχουν την προσωπική μου σφραγίδα και ψυχική έκφραση.


Θα σας ενημερώνω με τα τελευταία νέα από το χώρο του Powertex και όλες τις σημαντικές εξελίξεις της επίσημης ιστοσελίδας του http://www.powertex.gr/


Και μην ξεχνάτε πως...


Η Δημιουργία είναι Βάλσαμο Ψυχής...


Φιλικά
Μαριάννα

No comments:

Post a Comment